Om oss

Vi arbetar med människor i deras hem. Då vill vi att du känner dig trygg. För oss är det därför viktigt att erbjuda dig rätt personal och samma personal.Vårt fokus ligger därför på rekrytering. Vi lägger ner mycket arbete med välja ut vår personal. Personalen är handplockade efter en mycket noggrann rekryteringsprocess. När vi får en ny kundförfrågan så träffar vi också den nya kunden personligen. Därefter kan vi göra en skräddarsydd matchning utefter profilen kunden önskar.

Marie Kitok

Grundare till Lugna Hem. Har tidigare arbetat som låg- och mellanstadielärare. Har två barn, som numera är unga vuxna. Barnpassning har vi föräldrar alltid haft ett behov av. Även när mina barn var små behövde jag och min man hjälp med barnpassning. Men eftersom småbarnsperioden förutom att vara helt underbar också är en väldigt intensiv period i livet, insåg jag hur svårt det var att få tiden att räcka till att hitta den där ”rätta personen”.Så redan där föddes iden att i framtiden starta ett företag som kunde hjälpa föräldrar att hitta den mest passande barnvakten.Det företaget är idag är Lugna Hem. Ett företag som gör urvalet, hittar och presenterar  de rätta barnvakterna, ”pärlorna” åt föräldrarna.

Mail: info@lugna-hem.se
Tel: 076 812 46 44

Peter Wiklund

Har hand om företagets bokföring och är IT-ansvarig. Peter är både  utbildad ekonom och ingenjör.

Mail: peter@lugna-hem.se

Helene Andersson

Helene arbetar som vår barnpedagog. Det betyder att hon finns till för våra barnvakter som en slags mentor. Hon finns där för att lyssna (vi har sekretess inom företaget) och ge goda råd. Detta för att våra barnvakter ska bli starkare i sin roll och hela tiden känna att de utvecklas.Helene är utbildad förskollärare och lekpedagog med specialpedagogisk inriktning. Helene har mer än 20 års erfarenhet från förskola/skola. Hon har också fyra egna barn.Kuriosa: Helene ger också föräldrautbildningar

Mail: helene@lugna-hem.se